Бензиновий культиватор KS 7HP-950S

Модель двигунаKS 240
Потужність двигуна7.0 к.с.
Об’єм двигуна212 см3
Ширина обробки≤ 108 см
Макс. глибина обробки≤ 31 см
Кількість швидкостей+2 +1 0 -1

29299

Купити

Бензинові культиватори ТМ «Könner & Söhnen» з ремінним приводом потужністю 7 к.с. підходять для обробки всіх типів ґрунтів, від пухких до цілинно-глинистих. Це практичні, надійні і багатофункціональні сільськогосподарські агрегати для вирішення декількох завдань — обробки ґрунту різної твердості, посадки сільськогосподарських культур, збирання врожаю, підгортання. Унікальна конструкція виконана з використанням сучасних технологій, має компактні розміри і стильний дизайн.

Потужні і економні чотиритактні двигуни культиваторів «Könner & Söhnen» відповідають найсучаснішим екологічним стандартам емісії вихлопних газів EURO-V, призначені для тривалих робіт, забезпечують високу продуктивність. Модель культиватору KS 7HP-950S передбачає установку додаткового навісного обладнання (наприклад, плуг-підгортальник, плуг для оранки, картоплекопач, можливість комплектації високопротекторними пневматичними колесами).

НАДІЙНІ ФІРМОВІ ДВИГУНИ

Потужні та надійні двигуни K&S відповідають всім європейським стандартам якості, в тому числі сучасному екологічному стандарту EURO-V. Кожен двигун має індивідуальний серійний номер, що дозволяє контролювати якість виробництва та сервісного обслуговування.

РУЧНИЙ СТАРТ

Двигун культиватора приводиться в дію ручною системою запуску. Просто потягніть ручку стартера, і двигун починає працювати.

ЕРГОНОМІЧНА ПАНЕЛЬ КЕРУВАННЯ

Ергономічна панель управління дозволяє швидко управляти і легко маневрувати культиватором. Можливість вертикального регулювання ручок на 180° та горизонтального на 360° дозволяє налаштувати культиватор під будь-якого користувача, забезпечує легке керування та зручне зберігання культиватора. Панель оснащена кейсом для інструментів.

КОВАНІ ФРЕЗИ

Ковані шаблевидні фрези підходять для використання культиватора з будь-яким типом ґрунту, як з цілинним, так і з більш доглянутим. Для захисту рослин при оранці передбачені захисні бокові диски. Фрези збираються  групою з 4-х ножів. Металеві диски входять до комплекту.

ЯКІСТЬ В ДЕТАЛЯХ

Всі з’єднання і вузли кріплень досконало продумані, розроблені з запасом міцності для тривалого і комфортного використання культиватора. Дані моделі оснащені додатковою решіткою для уникнення опіків.

БЕЗКАМЕРНІ КОЛЕСА

Модель KS 7HP-950S оснащена безкамерними колесами з низькопрофільною резиною.

СОШНИК

Модель оснащена регульованим сошником.

КЕЙС ДЛЯ ІНСТРУМЕНТІВ

Для більшої зручності в роботі, культиватор оснащений кейсом для інструментів. Тепер найнеобхідніше завжди буде у Вас під рукою.

Модель двигуна
KS 240
Потужність двигуна, к.с.
7.0
Об’єм двигуна, см3
212
Тип двигуна
Бензиновий
Ширина обробки, см
≤ 108
Макс. глибина обробки, см
≤ 31
Ємність паливного баку, л
3.6
Ємність масляного картера, л
0.6
Редуктор
Ремінний, ланцюговий
Кількість швидкостей
+2 +1 0 -1
Реверс
+
Регулювання ручок
Вертикальне/горизонтальне
Транспортувальні колеса
Низькопрофільні колеса
Рівень шуму, LpA (7m)/LwA, дБ
73/98
Габарити брутто, мм
780x460x780
Вага нетто, кг
80
Вага брутто, кг
89
Комплектація*
Фрези 32 шт., низькопрофільні безкамерні колеса 4.00-8″, опорна ніжка

Супутні товари